Így készíts laminált tésztát
2017. szeptember 27. írta: Városi konyha

Így készíts laminált tésztát

A laminálásról (valószínű szakmai ártalom miatt) oklevelek és névtáblák gyártása jut először eszembe. Talán még a laminált padló, de nem egy tészta. Pedig nagyon jó módja a tészta ízesítésének és ráadásul vagány, ahogy kinéz.

A blog elköltözött. A receptet keresd itt: https://varosikonyha.hu

varosikonyha_ws-7.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://varosikonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr4612900092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása