Ki vagyok?

Szenvedélyem a főzés, és szeretek finomakat enni friss, minőségi alapanyagokból. A főzés szeretete ott kezdődött nálam, amikor réges-régen megláttam a tévében egy kicsit pösze, kócos angol srácot, akinek kicsattanó lendülete a tévénket is felrobbantotta. Ő volt Jamie Oliver. A főzés iránti rajongása rám ragadt, és azóta sem hagyott alább. Sőt! A főzés mára a mindennapjaim részévé vált, szinte hiányzik, ha nem vágok, keverek, aprítok, kóstolok. Igyekszem praktikusan, jó alapanyagokból finom ételeket készíteni.

Hiszem, hogy minden nap kerülhet valami finom, házi étel az asztalra nagyobb erőfeszítések nélkül. Napi 8 órás munka melett is jut idő a bevásárlásra, egy-egy étel elkészítésére, mely legtöbb esetben nem hosszabb, mint várni a megrendelt pizzát. 

Blogomon ezt szeretném megmutatni. Megosztom veled, kedves olvasó a konyhában szerzett tapasztalataimat, kedvenc recepjeimet legyen szó egy könnyen elkészíthető hétköznapi vacsoráról, vagy egy ünnepi lakomáról. Tippeket és trükköket is olvashatsz, amik segítenek majd a konyhában, így a főzés biztos öröm lesz számodra is. 

varosikonyha.jpg

Kedves barátok, ismerősök, vagy (még) ismeretlen olvasók, remélem, hasznos tippeket és trükköket tudok megosztani veletek, finom recepteket olvashattok majd, melyeket szívesen készítetek el otthon akár magatoknak, akár vendégeiteknek.

Jó főzést!

Vermes Viki

 

Kapcsolat:
varosikonyha.blog@gmail.com
Facebook
Instagram

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Facebookon

Oldalam a femina_cikk_logo.jpg

együttműködő partnere.

 

 

A házi durumtésztából készült ételek támogatója:

epm_logo_rgb_124_37_41.png 

és Instagramon is!

Címkék

bbq (19) befőzés (22) desszert (132) fűszer (24) gasztro túra (10) halak (29) házimenza (49) húsok (115) ital (53) karácsony (42) kenyér (89) ki vagyok (1) koktélcsütörtök (28) könnyű (132) leves (58) négy szuper (23) nektek (49) pastamía (78) pénteki gyors (46) reggeli (53) saláta (35) tipp (40) ünnep (44) vega (102) vendégváró (23) Címkefelhő