Privát workshopok

Egyedi igények alapján személyre szabott olasz főzőkurzusok.

Ha egyedi menüsort szeretnél elkészíteni, elmélyednél egy-egy munkafázisban, vagy az olasz konyha rejtelmeiben, a privát főzőóra neked való! Ízlésed és igényeid alapján közösen összeállítjuk azt a 3-4 fogásos menüt, vagy tésztaételt, melyet együtt főzünk meg. Így lehetőséged van olyan -esetleg már régóta vágyott- ételek elkészítésére, melyeket nagyobb csoportban lehet tudunk elkészíteni.

welcome.jpeg

Legyen szó töltött vagy egyszerű tésztákról, krémes rizottóról, a tökéletes olasz raguról és a legjobb desszertekről, ízlésed szerint válogathatod össze a neked legjobban tetsző menüsort. A program közben betekintést nyerhettek az olasz gasztronómiába, annak régiónként eltérő világába, tippeket és ötleteket adok, hol szerezhettek be jó minőségű olasz alapanyagokat. Természetesen kóstolunk olasz ízeket olasz hangulatban. 

tavaszi_lasagne06_kicsi.JPG

A gasztronómia a világ közös nyelve, mely összehozza az embereket egy asztal köré. Így a közös főzés céges csapatépítő programnak is kiváló, mert mindenki megtalálja benne azt a folyamatot, melyben szívesen részt vesz. A kisebb csoportokban párhuzamosan készülő ételeket a végén közösen fogyasztja el a csapat. 

take_away.jpeg

Rendezvények 2-től 20 főig
-születésnapok
-évfordulók
-baráti összejövetelek
-lánybúcsú
-legénybúcsú
-céges csapatépítők

Ajánlatkérés
varosikonyha.blog@gmail.com

 

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Facebookon

Femina

Oldalam a femina_cikk_logo.jpg

együttműködő partnere.

 

 

A házi durumtésztából készült ételek támogatója:

epm_logo_rgb_124_37_41.png 

és Instagramon is!

Címkék

bbq (19) befőzés (23) desszert (143) farsang (9) fűszer (24) gasztro túra (10) hálaadás (7) halak (30) halloween (1) házimenza (48) húsok (124) húsvét (25) ital (55) karácsony (60) kenyér (94) koktélcsütörtök (28) könnyű (133) leves (60) mártonnap (3) négy szuper (22) pastamía (91) reggeli (52) saláta (34) tipp (40) vega (101) vendégváró (23) Címkefelhő
süti beállítások módosítása