Kecskesajtos sütőtökkrém

Gyors és finom szendvicskrém.

Egyik őszi kedvencem a sütőtök. Szinte mindenhez felhasználom, amihez csak lehet. Lehet az őszi ital, sütemény, vagy tészta, biztos, hogy kitalálom a sütőtökös verzióját is. 
Uzsonnára, vacsorára pedig szuper krémeket készítek belőle, amivel akár vendégeket is várhatunk, ha tortilla chipsszel kínáljuk. 

kecskesajtos_sutotokkrem02.jpg 

Hozzávalók
1/2 sült sütőtök
100 g krémes kecskesajt
1/2 teáskanál száríott rozmaring
1/4 teáskanál koriander mag
1/4 teáskanál mustármag

Elkészítés
A tököt kanalazd ki a héjából egy tálba. Villával pépesítsd, majd keverd vele a kecskesajtot. 
A fűszereket - a só kivételével - tedd egy mozsárba és törd porrá. Add a tökhöz, sózd, keverd össze. 
A legjobb pirítóssal tálalni.

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Facebookon!

Oldalam a femina_cikk_logo.jpg

együttműködő partnere.

 

Keress Instagramon

Címkék

bbq (18) befőzés (19) desszert (115) fűszer (23) gasztro túra (7) halak (24) húsok (104) ital (50) karácsony (35) kenyér (74) ki vagyok (1) koktélcsütörtök (28) könnyű (118) leves (45) négy szuper (23) nektek (47) pastamía (59) pénteki gyors (46) reggeli (45) saláta (32) tipp (38) ünnep (38) vega (93) vendégváró (21) Címkefelhő