Medvehagyma pestos panini

A legjobb, ami egy grillezett szendviccsel történhet, ha medvehagyma kerül bele. 

Ha az ember egy jó nagy adag medvehagyma pestot csinál, és megállja, hogy ne egye meg kiskanállal egyszerre az egészet - igen, a medvehagyma pesto, vagyis minden pesto olyan nálam, mint a Nutella: kiskanállal a legjobb :) - tökéletes vaj helyett szendvicsbe. Igazából bármelyikbe, de ha az a szendvics grillezett, még jobb! 

medvehagyma_pestos_panini.jpg

Hozzávalók - 2 szendvicshez
4 szelet formakenyér
2 evőkanál medvehagyma pesto (recept itt)
2 evőkanál ricotta
2 szelet pirított bacon
1 nagy levél jégsaláta
4 szelet paradicsom
2 szelet sajt

Elkészítés
A ricottát keverd össze a medvehagymával, majd kend meg vele a kenyereket. Az egyik szeletre fektess egy fél levél jégsalátát, 2 karika paradicsomot, egy szelet sült bacont és egy szelet sajtot. Fordítsd rá a másik kenyeret és nyomd össze. Így készítsd el a másik szendvicset is. 
A szendvicseket tedd forró panini sütőbe, vagy elektromos grillezőbe és pirítsd aranybarnára. 
Friss zöldségekkel, vagy salátával tálald. 

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Facebookon!

Oldalam a femina_cikk_logo.jpg

együttműködő partnere.

 

Keress Instagramon

Címkék

bbq (18) befőzés (19) desszert (115) fűszer (23) gasztro túra (7) halak (24) húsok (104) ital (50) karácsony (35) kenyér (74) ki vagyok (1) koktélcsütörtök (28) könnyű (118) leves (45) négy szuper (23) nektek (47) pastamía (59) pénteki gyors (46) reggeli (45) saláta (32) tipp (38) ünnep (38) vega (93) vendégváró (21) Címkefelhő