Fűszeres kókusz latte

Jön a melengető italok időszaka. Próbálj ki valami újat!

Télen előkerülnek a hatalmas teásbögrék, a forrócsoki receptek, a fahéj, a szegfűszeg, a gyömbér, amit italokban is használhatunk. Nálam sincs ez másként. Imádok ilyenkor meleg italokat készíteni, amit elszürcsölhetek a kanapén, míg az aktuális kedvenc főzőműsorom nézem. A múlt heti fűszeres, sült alma készítésekor egy új italhoz kaptam ötletet. Azóta minden nap ezt iszom. 

kokusz_latte.jpg

Hozzávalók - 1 bögréhez
2 dl kókusztej
1 teáskanál juharszirup, vagy méz
késhegynyi mézespuszedli fűszerkeverék (recept itt)

Elkészítés
A kókusztejet tedd egy lábosba és langyosítsd fel. Add hozzá a juharszuripot, majd a fűszerkeveréket és kis lángon főzd össze. Töltsd pohárba, és már ihatod is.

TIPP
Ha szeretnéd, hogy kicsit habos legyen, egy kézi tejhabosítóval kicsit dolgozd át. 

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Facebookon!

Oldalam a femina_cikk_logo.jpg

együttműködő partnere.

 

foodyny-logo-v1.jpg

A FOODYNY Magyarország legújabb és legszínesebb online gasztro magazinja, ahol az én tartalmaimat is rendszeresen megtaláljátok.

Keress Instagramon

Címkék

befőzés (14) desszert (98) fűszer (20) gasztro túra (7) halak (19) húsok (84) ital (46) karácsony (29) kenyér (50) ki vagyok (1) koktélcsütörtök (28) könnyű (97) leves (33) négy szuper (23) nektek (43) pastamía (38) pénteki gyors (46) reggeli (34) saláta (23) tipp (32) ünnep (32) vega (84) vendégváró (21) Címkefelhő