Gyümölcsös rosé fröccs

A kánikula könnyed itala.

A rosé fröccsre akkor kaptam rá, amikor rendezvényszervezőként az egykori Danubius Rádiónak dolgoztam. Nyáron strandokra szerveztünk koncerteket, ahol a roadok egy laza rosé fröccsel oltották a szomjukat. Én addig el nem tudtam képzelni, hogy a rosét "felvizettem", de rávettek, hogy kóstoljam meg, és bizony, nekem is jól esett.

A hagyományos szódás verziót fejlesztettem most úgy tovább, hogy ízesített szénsavas ásványvizzel keverem a rosét 1:2 arányban. 

img_3046_fotor.jpg

Mivel most egy édesebb, gyümölcsösebb rosét találtam otthon, epres-borsos vizet vettem hozzá, ami nagyon jól illett a bor eredeti ízéhez. Bátran válogass kedvenc roséid és vizeid között, és kombináld az ízeket!

Tovább turbózhatod gyümölccsel, mentával, bazsalikommal, vagy rozmaringgal is az italt.

Egészségedre!

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Facebookon!

Oldalam a femina_cikk_logo.jpg

együttműködő partnere.

 

Keress Instagramon

Címkék

bbq (18) befőzés (17) desszert (114) fűszer (23) gasztro túra (7) halak (24) húsok (103) ital (47) karácsony (33) kenyér (73) ki vagyok (1) koktélcsütörtök (28) könnyű (116) leves (44) négy szuper (23) nektek (46) pastamía (57) pénteki gyors (46) reggeli (44) saláta (31) tipp (38) ünnep (38) vega (92) vendégváró (21) Címkefelhő