Rebarbarás gin tonic

Az olyan egyszerű és klasszikus koktélokat is, mint a gin tonic, fel lehet dobni egy kis fűszerrel, extra ízzel. 

A gin tonic kesernyés ízével az egyik legjobb nyári frissítő. Számos módon variálhatjuk, ha egy kis extra ízt szeretnénk csempészni bele. Már attól egy új italt élvezhetünk, ha a borókabogyóból készült gin helyett például uborkából előállított ginnel készítjük és vékonyra vágott uborkaszeletettel díszítjük. De adhatunk hozzá valamilyen gyümölcsöt (lime, grapefriut, bogyós gyümölcsök), vagy szirupot (grenadine, áfonya). Én most a hétvégén készített rebarbara szirupból tettem bele. A szirup készítéséhez a receptet itt találjátok.

fullsizeoutput_3aa.jpeg

Hozzávalók - 1 pohárhoz
2 cl gin
2 cl rebarpara szirup
1,5 dl tonic
jégkocka

Elkészítés
Egy pohárba tegyél 2-3 jégkockát. Öntsd rá a gint, majd a tonicot. Végül csurgasd bele a rebarbara szirupot.
A poharat lime, vagy citrom szelettel díszítheted.

 

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Facebookon!

Oldalam a femina_cikk_logo.jpg

együttműködő partnere.

 

Keress Instagramon

Címkék

bbq (18) befőzés (19) desszert (115) fűszer (23) gasztro túra (7) halak (24) húsok (104) ital (50) karácsony (35) kenyér (74) ki vagyok (1) koktélcsütörtök (28) könnyű (118) leves (45) négy szuper (23) nektek (47) pastamía (59) pénteki gyors (46) reggeli (45) saláta (32) tipp (38) ünnep (38) vega (93) vendégváró (21) Címkefelhő