Lazachabos szendvics

Jöhet egy laza(c) vacsora? 

Füstölt lazacot általában akkor szoktam venni, ha bagelt sütök, mert az csak sajtkrémmel és lazaccal az igazi. Most viszont nem készül bagel, "csak" egy olivás kenyér, így a lazacból is egy habos krémet dobtam össze. Vacsi 10 perc alatt, ezt szeretem! :)

lazachab.JPG 

Hozzávalók - 2 főnek
10 dkg füstölt lazac
1 pohár tejföl
1/2 citrom leve
bors

Elkészítés
A lazac nagy részét a tejföllel és a citrom levével tedd egy késes robotgépbe, és dolgozd össze, amíg habos nem lesz. A maradék lazacot csíkozd fel és keverd hozzá a géppel elkészített habhoz. Mivel a lazac sós, sózni nem kell, de egy kis borssal ízesítheted.

Friss kenyérrel tálald.

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Facebookon!

Oldalam a femina_cikk_logo.jpg

együttműködő partnere.

 

Keress Instagramon

Címkék

bbq (18) befőzés (19) desszert (117) fűszer (23) gasztro túra (10) halak (26) húsok (105) ital (50) karácsony (35) kenyér (74) ki vagyok (1) koktélcsütörtök (28) könnyű (119) leves (47) négy szuper (23) nektek (47) pastamía (60) pénteki gyors (46) reggeli (46) saláta (32) tipp (40) ünnep (38) vega (93) vendégváró (21) Címkefelhő