Gasztro Élménystúdió

Városi Konyha Gasztro Élménystúdió
Ahol öröm a főzés

varosi_konyha_gasztro_elmenystudio_logo.JPG

Hiszem, hogy a főzés öröm és kikapcsodás is lehet. Ennek szellembében nyitottam meg saját gasztro stúdiómat, ahol az olasz konyháé és mentalitásé a főszerep. Erőfeszítések nélkül, jó hangulatban főzünk együtt olyan fogásokat, melyeket bárki el tud majd otthon is készíteni saját konyhájában.
Várlak titeket szeretettel! 

Tésztaműhely
Tradicionális olasz tészta, ahogy a nagyik is készítik.
Tudtad, hogy Olaszországban több, mint 300 féle tésztaforma létezik? Hogy a zöld tésztát spenóttal színezik? Hogy a  Dél-olasz tészta durumliszt és víz? 
Tematikus workshopok keretében megtanulhatod, hogyan készíthetsz könnyen és gyorsan házitésztát otthon, hogyan formázhatod, színezheted, csíkozhatod, laminálhatod, vagy töltheted azt. 
Készítünk tésztát kóstolásra, és elvitelre is, és receteket is kaptok, amiket otthon próbálhattok ki.
A foglalkozás hossza: 3 óra
Ára: 6000 Ft / fő
Időpontok:
Minden hónap első szombat 10.00 - 13.00
Laminált tészták: június 1., július 6., augusztus 3.
Töltött tészták: szeptember 1., október 5., november 2., december 1.
Jelentkezés Vermes Vikinél a varosikonyha.blog@gmail.com címen.

Pizzaműhely - ÚJ
Eredeti nápolyi pizza a saját sütődből.
A jó pizza belül vékony, a szélén vastag és ropogós. A workshopon pont ilyet fogunk készíteni eredeti nápolyi recept alapján. De nem csak a tökéletes pizzatészta receptjét osztom meg veletek, hanem megmutatom, az igazi paradicsomszósz titkát is, és ötleteket adok változatos pizzafeltétekre. 
A workshopon fejenként 4 féle mini pizzát készítünk el, melyből jut kóstolásra és elvitelre is.  
A foglalkozás hossza: 3kb.  óra
Ára: 7000 Ft / fő
Időpontok:
Minden hónap negyedik szombatja 10.00 - 13.00
május 25., június 22., július 27.
Jelentkezés Vermes Vikinél a varosikonyha.blog@gmail.com címen.

Desszertműhely - ÚJ
Tiramisú, gyümölcsös ricotta mousse, cannoli, Torta della Nonna. Az olasz sütik, amiket mindenkinek egyszer el kell készíteni otthon is. 
A workshopon Bartal Zita vezetésével most felfedezhetitek az olasz desszertek világát. Acsaládias foglalkozás alatt a legnépszerűbb és legfinomabb olasz sütik elkészítését tanulhatjátok meg Zita eredeti olasz receptjei alapján. 
Menü
Tiramisú pohárkrém
Ricotta mousse pohárkrém gyümölcs öntettel, házi kekszmorzsával
Cannoli pisztáciás krémmel
Pasta di mandorla
Torta della Nonna
A foglalkozás hossza: 3,5 óra
Ára: 9.900 Ft / fő /// 17.800 Ft / 2 fő
Következő időpont:
2019. május 18. 10.00 - 13.30
Jelentkezés Vermes Vikinél a varosikonyha.blog@gmail.com címen.

Olasz vacsora est - ÚJ
Élvezzétek Olaszország ízeit a Városi Konyha Gasztro Élménystúdióban!
Házi készítésű, tradicionális ízek, kellemes, barátságos környezet, kötetlen beszélgetés az olasz ételekről és kultúráról.
Az esten 4 olasz fogást kóstolhattok meg a toszkán, az Emilia-Romagna, a nápolyi és a szicíliai régiókból. Sőt, ha kedvet kaptok hozzá, részt is vehettek a főzésben. A Városi Konyha Gasztro Élménystúdióban a vendégek előtt, készülnek a finom fogások, így megleshetitek az ételek elkészítésének utolsó fázisait, ha pedig kedvet éreztek hozzá, még fakanalat is ragadhattok.
Menü
Édes-savanyú sült paprika mozzarellával, olívás-fokhagymás bruschettával
Pármai sonkás-spenótos leves cannellini babbal
Nápolyi ragu kézműves, friss tagliatellével (4 féle húsból, paradicsommal lassan főtt ragu, olasz durumlisztből készült metélttel)
Amaretto-csoki pohárdesszert
A vacsora ára tartalmazza a korlátlan frissítő- és ásványvíz fogyasztást, valamint fogásonként 1-1 pohár bort.
Az est végén nem csak tele hassal, egy kellemes élménnyel, hanem receptekkel együtt térhettek haza, hogy otthon is el tudjátok majd készíteni a fogásokat.
A vacsora hossza: 3 óra
A vacsora ára: 12.900 Ft / fő
Időpontok: 
2018. május 11. 18.00
Jelentkezés Vermes Vikinél a varosikonyha.blog@gmail.com címen.

Születésnap / lány-, legénybúcsú / céges csapatépítő
Egyedi igények alapján személyre szabott wokrshopok, reggelik, vacsorák. 
Ajánlatkérés: Vermes Vikinél a varosikonyha.blog@gmail.com címen.

Pékműhely - 2019. május/június
Akár egy olasz pékségben.
A workshopon elkészítjük a legismertebb és legnépszerűbb olasz sós és édes péksütiket. 
Többek között megtanulhatod, hogy készül a focaccia, hány féle feltéttel variálhatod, de készítünk grissinit és olasz kekszeket is. 
A 3 órás foglalkozás alatt fejenként 2 féle sós és 2 féle édes pékárut készíthetsz, melyből jut kóstolásra és elvitelre is.  

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Facebookon!

Oldalam a femina_cikk_logo.jpg

együttműködő partnere.

 

Keress Instagramon

Címkék

bbq (18) befőzés (17) desszert (114) fűszer (23) gasztro túra (7) halak (24) húsok (103) ital (47) karácsony (33) kenyér (73) ki vagyok (1) koktélcsütörtök (28) könnyű (116) leves (44) négy szuper (23) nektek (46) pastamía (57) pénteki gyors (46) reggeli (44) saláta (31) tipp (38) ünnep (38) vega (92) vendégváró (21) Címkefelhő