Szuper könnyű avokádó saláta

Jön, jön, jön az avokádó szezon! Készülhetnek a krémek, smoothiek, szendvicsek. Az avokádó önmagában is finom, szendvicsek mellé a paprika és a paradicsom helyett sóval, borssal és néhány csepp citromlével ízesítve is fogyasztható, de kerülhet salátába is. Például ebbe a gyorsan elkészíthető néhány hozzávalós saliba.

avokado.jpgFotó: Pinterest

Hozzávalók - 2 személynek
1 érett avokádó
6-8 szem koktélparadicsom
1 marinált paprika
1 nagy marék ruccola
só, bors, balzsamecet

Elkészítés
Az avokádót vágd félbe, a magját vedd ki, majd egy kanál segítségével a húsát vedd ki a héjából. Vágd szeletekre. A koktélparadicsomokat vágd félbe, a marinált paprikát csíkozd fel. Forgass össze mindent egy nagy tálban, majd sózd, borsozd és locsold meg egy kevés balzsamecettel.

Önmagában is finom vacsora, de fogyasztható melegszendvics, frittata, vagy akár pizza mellé is.

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Facebookon!

Oldalam a femina_cikk_logo.jpg

együttműködő partnere.

 

Keress Instagramon

Címkék

bbq (18) befőzés (17) desszert (114) fűszer (23) gasztro túra (7) halak (24) húsok (103) ital (47) karácsony (33) kenyér (73) ki vagyok (1) koktélcsütörtök (28) könnyű (116) leves (44) négy szuper (23) nektek (46) pastamía (57) pénteki gyors (46) reggeli (44) saláta (31) tipp (38) ünnep (38) vega (92) vendégváró (21) Címkefelhő