Ki vagyok?

Szenvedélyem a főzés, szeretek finomakat enni friss, minőségi alapanyagokból. Mindez réges-régen kezdődött, amikor megláttam a tévében egy kicsit pösze, kócos angol srácot, akinek kicsattanó lendülete a tévénket is felrobbantotta. Ő volt Jamie Oliver. A főzés iránti rajongása rám ragadt, és azóta sem hagyott alább. Sőt! A főzés mára a mindennapjaim részévé vált, szinte hiányzik, ha nem vágok, keverek, aprítok, kóstolok. Igyekszem praktikusan, jó alapanyagokból finom ételeket készíteni.

img_3074.jpg

Hiszem, hogy minden nap kerülhet valami finom, házi étel az asztalra nagyobb erőfeszítések nélkül. Napi 8 órás munka mellett is jut idő a bevásárlásra, egy-egy étel elkészítésére, mely legtöbb esetben nem hosszabb, mint várni a megrendelt pizzát. Mindehhez egy kis tervezés, előre gondolkodás, valamint néhány fortély szükséges.

Szeretném megmutatni, hogy a főzés lehet öröm, ezért megosztom a konyhában szerzett tapasztalataimat, kedvenc receptjeimet legyen szó egy könnyen elkészíthető hétköznapi vacsoráról, egy gyors sütiről, hétvégi ebédről, a maradékok felhasználásáról, vagy egy családi ünnepi lakomáról. 

Nem csak a blogon, hanem a Városi Konyha Gasztro Élménystúdióban, valamint az Easy Cooking Budapest főzőiskolában is találkozhattok velem, ahol a kedvenc konyhám, az olasz konyha remek fogásait készíthetitek el velem. Friss házi tészta, nápolyi pizza, a legjobb desszertek receptjeit tanulhatjátok meg tőlem a családias hangulatú, kiscsoportos foglalkozásokon, privát főzőórákon, vagy céges csapatépítőkön. 

Böngésszetek bátran receptjeim között, és főzzetek finomakat!

Vermes Viki

Kapcsolat:
varosikonyha.blog@gmail.com
Facebook
Instagram

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Instagramon!

Címkék

bbq (21) befőzés (25) desszert (143) farsang (9) fűszer (23) gasztro túra (10) hálaadás (7) halak (28) halloween (1) házimenza (47) húsok (115) húsvét (28) ital (57) karácsony (63) kenyér (101) koktélcsütörtök (29) könnyű (136) leves (60) mártonnap (5) négy szuper (22) pastamía (99) reggeli (62) saláta (37) tipp (36) vega (101) vendégváró (26) Címkefelhő
süti beállítások módosítása