Ki vagyok?

Szenvedélyem a főzés, és szeretek finomakat enni friss, minőségi alapanyagokból. Foglalkozásomból adódóan (a hétköznapokban kommunikációval foglalkozom) pedig szeretek írni, így azt gondoltam, összekötöm a kettőt és megosztom veled kedves olvasó a konyhában szerzett tapasztalataimat, kedvenc recepjeimet legyen szó egy konnyen elkészíthető hétköznapi vacsoráról, vagy egy ünnepi lakomáról. 

varosikonyha.jpg

És miért? A barátaim sokat kérdezik, hogy a munka mellett, hogy jut ennyi időm a főzésre, hova járok bevásárolni, és mik a tuti receptjeim. Ezen a blogon gyűjtök össze mindent egy csokorba: tippeket és trükköket is olvashatsz, amik segítenek majd a konyhában, így a főzés biztos öröm lesz számodra is. 

A főzés szeretete ott kezdődött nálam, amikor réges-régen megláttam a tévében egy kicsit pösze, kócos angol srácot, akinek kicsattanó lendülete a tévénket is felrobbantotta. Ő volt Jamie Oliver. A főzés iránti rajongása rám ragadt, és azóta sem hagyott alább. Sőt! A főzés mára a mindennapjaim részévé vált, szinte hiányzik, ha nem vágok, keverek, aprítok, kóstolok. Igyekszem praktikusan, jó alapanyagokból finom ételeket készíteni.

Kedves barátok, ismerősök, vagy (még) ismeretlen olvasók, remélem, hasznos tippeket és trükköket tudok megosztani veletek, finom recepteket olvashattok majd, melyeket szívesen készítetek el otthon akár magatoknak, akár vendégeiteknek.

Jó főzést!

Viki

Városi konyha

Gasztronómiai utazás a konyhában. Receptek, konyhai tippek, trükkök, hogy élmény legyen a főzés - akár minden nap.

Kövess Facebookon!

Oldalam a femina_cikk_logo.jpg

együttműködő partnere.

 

Keress Instagramon

Címkék

bbq (18) befőzés (19) desszert (115) fűszer (23) gasztro túra (7) halak (24) húsok (104) ital (50) karácsony (35) kenyér (74) ki vagyok (1) koktélcsütörtök (28) könnyű (118) leves (45) négy szuper (23) nektek (47) pastamía (59) pénteki gyors (46) reggeli (45) saláta (32) tipp (38) ünnep (38) vega (93) vendégváró (21) Címkefelhő