Ki vagyok?

2017. január 16. 15:25 - Városi konyha

Szeretek főzni, finomakat enni, és foglalkozásomból adódóan (kommunikációs szakember vagyok) szeretek írni. Egy szó, mint száz, egy hétköznapi lány vagyok, aki úgy gondolta, összeköti a kettőt és a hobbijáról fog írni.

varosikonyha_bemutatkozas.jpg

És miért? A barátaim sokat kérdezik, hogy a munka mellett, hogy jut ennyi időm a főzésre, hova járok bevásárolni, és mik a tuti receptjeim. Nekik, vagy neked, kedves ismeretlen ezen a blogon gyűjtök össze mindent egy csokorba.

A főzés szeretete ott kezdődött nálam, amikor réges-régen megláttam a tévében egy kicsit pösze, kócos, angol srácot, akinek kicsattanó lendülete a tévénket is felrobbantotta. Ő volt Jamie Oliver. A főzés iránti rajongása rám ragadt, és azóta sem hagyott alább. Sőt! A főzés mára a mindennapjaim részévé vált, szinte hiányzik, ha nem vágok, keverek, aprítok, kóstolok. Nem végeztem sosem chef iskolát, de aki evett a főztömből, mindenki szerette. Igyekszem praktikusan, jó alapanyagokból finom ételeket készíteni és ezt a blogon keresztül nektek is átadni.

Kedves barátok, ismerősök, vagy (még) ismeretlen olvasók, remélem, hasznos tippeket és trükköket tudok megosztani veletek, finom recepteket olvashattok majd, melyeket szívesen készítetek el otthon akár magatoknak, akár vendégeiteknek.

Viki